top of page
IMG_5390 (1).jpg

Reglement

Om een goede service aan al onze klanten te garanderen, zijn wij zo vrij u te vragen om de volgende regels in acht te nemen.

Een gemaakte reservatie, telefonisch, via mail of ter plaatse wordt steeds als definitief beschouwd. 

 1. Iedereen die een reservatie maakt bij Privé Wellness & Spa Well-Care verklaart zich akkoord met de huisregels.

 2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten gesloten tussen de verhuurder – Well-Care privé wellness & spa, Kattestaartstraat 27 te 3690 Zutendaal – en de huurder (de klant) die het persoonlijk genotsrecht van de ruimtes van Well-Care huurt voor een zekere tijd tegen een bepaalde prijs.

 3. De Privé wellness is voorzien van een biovijver met koi's, infrarood, droge en natte sauna, jacuzzi, koude en warme regendouches, relaxruimte binnen en buiten en een minibar.

 4. Privé te huren vanaf 2 personen tot en met 6 personen.

 5. Well-Care behoudt zich het recht om de reservatie van de klant éénzijdig te annuleren indien één van de bepaalde voorwaarden, hier besproken, niet voldaan zijn.

 6. Veiligheid, hygiëne en gezondheid.

 7. Kinderen jonger dan 16 jaar blijven altijd onder toezicht van een volwassene.

 8. Verplicht gebruik van de handdoeken in de sauna's, infra-rood, zetels, stoelen e.d. dit om hygiënische redenen, ook de voeten worden op de handdoek geplaatst.

 9. Badslippers zijn steeds verplicht.

 10. Dranken zijn in onze zaak te verkrijgen, eigen drank en eten zijn niet toegestaan.

 11. Bij aanvang van de wellness dient U zich eerst te douchen.

 12. Na ieder gebruik van de sauna en/of natte sauna is het verplicht te douchen, dit om transpiratievocht uit de biovijver en uit de whirlpool te houden.

 13. Het is ten strengste verboden producten aan de jacuzzi of aan de biovijver toe te voegen, indien u dit toch doet zullen alle kosten hieromtrent doorgerekend worden naar u.

 14. Well-Care privé wellness & spa kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke en/of materiele schade, verlies van goederen of foutief gebruik van de wellness en zal dus nooit in gebreke kunnen worden gesteld.

 15. Wanneer er schade wordt toegebracht aan onze accommodatie, bent u verplicht deze te vergoeden, wanneer onze accommodatie gesloten moet worden om deze redenen dient er een schadevergoeding van 750 euro per dag betaald te worden. Als dit geconstateerd wordt nadat u vertrokken bent, wordt u hier onmiddellijk van verwittigd.

 16. U dient de afgesproken uren te respecteren en tijdig het complex te verlaten. Bij laattijdig verlaten van onze complex rekenen wij 20 euro per kwartier extra aan, die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.

 17. Alle consumpties worden afgerekend aan het einde van uw bezoek.

 18. De blokhut is rookvrij, maar buiten mag men roken er is een asbak voorzien.  (vraag ernaar)

 19. Huisdieren zijn niet toegelaten.

 20. Door reservatie van onze privé wellness ga je automatisch akkoord met onze reservatievoorwaarden. Lees ze vooraf zeker even door zodat je goed op de hoogte bent.

 21. Bij elke reservatie dient er minimum 50 euro voorschot betaald te worden op rekening BE17 7512 0865 4821 met vermelding van de datum en uur van de afspraak. U heeft de keuze tussen online betalen of betaling ter plaatse.

 22. Uw reservatie is pas definitief als wij het voorschot ontvangen hebben, gelieve het bewijs onmiddellijk door te sturen.

 23. Annulering dient 48 uur op voorhand te gebeuren en kan enkel via mail (ook als je telefonisch contact hebt opgenomen dien je nog steeds te annuleren via mail (ilsebijnens@gmail.com) telefonisch annuleringen worden niet aanvaard om misverstanden te voorkomen. Er worden geen bedragen teruggestort.

 24. Indien u uw reservatie wenst te annuleren dan kan dit kosteloos tot 72 uren voor uw reservatie datum. Het betaalde bedrag kan dan opnieuw gebruikt worden voor een andere afspraak of deze kan worden teruggegeven als cadeaubon die 1 jaar geldig is.

 25. Bij een annulatie binnen de 24 uur is het voorschot steeds verloren, je voorschot van €50 geldt in dat geval als annulatiekost.

 26. Ben je onverwacht ziek? Bezorg ons een medisch attest (minder dan 48 uur oud), je kan je reservatie kosteloos verplaatsen.

 27. Andere annulatieredenen dan ziekte kunnen wij helaas niet aanvaarden, je voorschot van 50 euro geldt in dat geval als annulatiekost.

 28. Indien er niet geannuleerd of een 'no show' wordt 100% van het verschuldigd saldo in rekening gebracht.

 29. Bij aankomst krijgt u een rondleiding met alle informatie over het gebruik van de faciliteiten. Gelieve 5 minuten voor het reservatieuur aanwezig te zijn.

 30. Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen Well-Care Privé Wellness & Spa en onze klanten heeft de Rechtbank van Tongeren uitsluitende bevoegdheid, tenzij bij wet een andere rechtbank wordt opgelegd.

 31. Wij bieden geen erotische massagebehandelingen aan en vragen vriendelijk om hiernaar niet te informeren.

 32. Zaterdagavond na 18h30 en Zondag werken wij uitsluitend via LAST-MINUTE is enkel te boeken via de last-minute knop.  Dus er kan geen boeking gemaakt worden via de gewone RESERVEER knop voor deze momenten.  Wij plaatsen regelmatig last-minutes voor deze periodes.  Ook maken bij deze bekend via Facebook en Instagram.

 33. Bij start arrangement na 17h en heel het weekend en zon- en feestdagen extra €10 per reservatie.

 34. Er is een toeslag van 15€ voor een reservatie na 17h op vrijdagavond, heel het weekend en op feestdagen.  Op arrangementen met massagebehandelingen.

Zijn er tijdens uw verblijf problemen, vertel ze ons en wij trachten deze dan zo snel mogelijk op te lossen.

Wij danken U voor de aandacht waarmee U deze nota gelezen hebt.

Well-care wellness wenst u een aangenaam en veilig verblijf toe.

bottom of page