top of page
Ilse Wellcare 17-7-20'_F9A8731.jpg

Reglement

Om een goede service aan al onze klanten te garanderen, zijn wij zo vrij u te vragen om de volgende regels in acht te nemen.

Een gemaakte reservatie, telefonisch, via mail of ter plaatse wordt steeds als definitief beschouwd. 

 1. Iedereen die een reservatie maakt bij Privé Wellness & Spa Well-Care verklaart zich akkoord met de huisregels.

 2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten gesloten tussen de verhuurder – Well-Care privé wellness & spa, Kattestaartstraat 27 te 3690 Zutendaal – en de huurder (de klant) die het persoonlijk genotsrecht van de ruimtes van Well-Care huurt voor een zekere tijd tegen een bepaalde prijs.

 3. De Privé wellness is voorzien van een biovijver met koi's, infrarood, droge en natte sauna, jacuzzi, koude en warme regendouches, relaxruimte binnen en buiten en een minibar.

 4. Privé te huren vanaf 2 personen tot en met 6 personen.

 5. Voorschot.

 6. De huurovereenkomst gaat steeds door en is steeds definitief. Bij annulatie binnen de 72 uur voor de sessie of afspraak is het voorschot steeds verloren.

 7. Dus bij annulering minder dan tweeënzeventig (72) uur voor de datum van uitvoering van de
  overeenkomst.

 8. Voorschotten worden enkel terugbetaald in een vorm van een waardebon, indien de annulatie langer dan 72 uur is EN bij het maken van een nieuwe reservatie.

 9. Het voorschot van 50€ kan men via onze website www.wellcarewellness.be (bij afspraak boeken) waar u het voorschot automatisch wordt gevraagd om online te betalen of wanneer u via telefoon een afspraak boekt kan u 50€ voorschot betalen op BE17 7512 0865 4821 met vermelding van de datum en uur van de afspraak pas dan is de reservatie definitief.

 10. Well-Care behoudt zich het recht om de reservatie van de klant éénzijdig te annuleren indien één van de bepaalde voorwaarden, hier besproken, niet voldaan zijn.

 11. Veiligheid, hygiëne en gezondheid.

 12. Kinderen jonger dan 16 jaar blijven altijd onder toezicht van een volwassene.

 13. Verplicht gebruik van de handdoeken in de sauna's, infra-rood, zetels, stoelen e.d. dit om hygiënische redenen, ook de voeten worden op de handdoek geplaatst. Badslippers zijn steeds verplicht, de mannen een speedo zwembroek of korte zwembroek aandoen voor in de jacuzzi te gaan.

 14. (geen lange zwembroek in jacuzzi) ofwel naakt.

 15. Dranken zijn in onze zaak te verkrijgen. Het is ten strengste verboden om eigen drank en/of voeding mee te brengen.

 16. Bij aanvang van de wellness dient U zich eerst te douchen.

 17. Na ieder gebruik van de sauna en/of natte sauna is het verplicht te douchen, dit om transpiratievocht uit de biovijver en uit de whirlpool te houden.

 18. Het is ten strengste verboden producten aan de jacuzzi of aan de biovijver toe te voegen, indien u dit toch doet zullen alle kosten hieromtrent doorgerekend worden naar u.

 19. Aansprakelijkheid.

 20. Well-Care privé wellness & spa kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke en/of materiele schade, verlies van goederen of foutief gebruik van de wellness en zal dus nooit in gebreke kunnen worden gesteld.

 21. U dient de afgesproken uren te respecteren en tijdig het complex te verlaten zodat iedereen zijn besproken wellness-beurt ten volle kan benutten in een gereinigd complex.

 22. Alle consumpties worden afgerekend aan het einde van uw bezoek.

 23. De blokhut is rookvrij, maar buiten mag men een sigaret roken

Zijn er tijdens uw verblijf problemen, vertel ze ons en wij trachten deze dan zo snel mogelijk op te lossen.

Wij danken U voor de aandacht waarmee U deze nota gelezen hebt.

Well-care privé wellness & spa wenst u een aangenaam en veilig verblijf toe.

Ilse Wellcare 17-7-20'_F9A8734.jpg

Bel

0495/86 55 15

Email 

Volg ons

 • Facebook
 • Instagram
bottom of page