top of page
IMG_5390 (1).jpg

Reglement

Om een goede service aan al onze klanten te garanderen, zijn wij zo vrij u te vragen om de volgende regels in acht te nemen.

Een gemaakte reservatie, telefonisch, via mail of ter plaatse wordt steeds als definitief beschouwd. 

 1. Iedereen die een reservatie maakt bij Privé Wellness & Spa Well-Care verklaart zich akkoord met de huisregels.

 2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten gesloten tussen de verhuurder – Well-Care privé wellness & spa, Kattestaartstraat 27 te 3690 Zutendaal – en de huurder (de klant) die het persoonlijk genotsrecht van de ruimtes van Well-Care huurt voor een zekere tijd tegen een bepaalde prijs.

 3. De Privé wellness is voorzien van een biovijver met koi's, infrarood, droge en natte sauna, jacuzzi, koude en warme regendouches, relaxruimte binnen en buiten en een minibar.

 4. Privé te huren vanaf 2 personen tot en met 6 personen.

 5. Well-Care behoudt zich het recht om de reservatie van de klant éénzijdig te annuleren indien één van de bepaalde voorwaarden, hier besproken, niet voldaan zijn.

 6. Veiligheid, hygiëne en gezondheid.

 7. Kinderen jonger dan 16 jaar blijven altijd onder toezicht van een volwassene.

 8. Verplicht gebruik van de handdoeken in de sauna's, infra-rood, zetels, stoelen e.d. dit om hygiënische redenen, ook de voeten worden op de handdoek geplaatst. Badslippers zijn steeds verplicht.

 9. Dranken zijn in onze zaak te verkrijgen, eigen drank en eten zijn niet toegestaan.

 10. Bij aanvang van de wellness dient U zich eerst te douchen.

 11. Na ieder gebruik van de sauna en/of natte sauna is het verplicht te douchen, dit om transpiratievocht uit de biovijver en uit de whirlpool te houden.

 12. Het is ten strengste verboden producten aan de jacuzzi of aan de biovijver toe te voegen, indien u dit toch doet zullen alle kosten hieromtrent doorgerekend worden naar u.

 13. Aansprakelijkheid.

 14. Well-Care privé wellness & spa kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke en/of materiele schade, verlies van goederen of foutief gebruik van de wellness en zal dus nooit in gebreke kunnen worden gesteld.

 15. Wanneer er schade wordt toegebracht aan onze accommodatie, bent u verplicht deze te vergoeden, wanneer onze accommodatie gesloten moet worden om deze redenen dient er een schadevergoeding van 750 euro per dag betaald te worden. Als dit geconstateerd wordt nadat u vertrokken bent, wordt u hier onmiddellijk van verwittigd.

 16. U dient de afgesproken uren te respecteren en tijdig het complex te verlaten. Bij laattijdig verlaten van onze complex rekenen wij 20 euro per kwartier extra aan, die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.

 17. Alle consumpties worden afgerekend aan het einde van uw bezoek.

 18. De blokhut is rookvrij, maar buiten mag men roken er is een asbak voorzien.  (vraag ernaar)

 19. Op Zon - en feestdagen vragen wij een supplement van 10€/per persoon.

 20. Huisdieren zijn niet toegelaten.

 21. Bij elke reservatie dient er minimum 50 euro voorschot betaald te worden op rekening BE17 7512 0865 4821 met vermelding van de datum en uur van de afspraak. U heeft de keuze tussen online betalen of betaling ter plaatse.

 22. Uw reservatie is pas definitief als wij het voorschot ontvangen hebben.

 23. Elke annulering dient minimaal 3 dagen (72 uren) op voorhand per mail (ilsebijnens@gmail.com) te gebeuren. Het voorschot wordt niet terug betaald. U kan wel onmiddellijk een andere datum vastleggen. Indien u binnen de 24 uur annuleert, zal het voorschot niet terug betaald worden en kan u helaas geen andere datum vastleggen. Bij een no-show zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden.

 24. Elke annulering moet per mail gebeuren.

Zijn er tijdens uw verblijf problemen, vertel ze ons en wij trachten deze dan zo snel mogelijk op te lossen.

Wij danken U voor de aandacht waarmee U deze nota gelezen hebt.

Well-care wellness wenst u een aangenaam en veilig verblijf toe.

Bel

0495/86 55 15

Email 

Volg ons

 • Instagram
bottom of page